FAQ - Preguntes més freqüents

De què estan fetes les gumiAnoles?

Les gumiAnoles porten entre 3 i 4 ingredients: les de Fruita estan fetes amb sucre biològic, gelatina, fruita i aigua. Les Sorprenent estan fetes amb sucre biològic, gelatina i l’ingredient que li dóna el gust. A la descripció de cada gust trobareu els ingredients concrets.

Quina caducitat tenen?

Les gominoles no porten cap mena de conservant. A temperatura ambient et duraran dos mesos (potser més). Si les guardes a la nevera duraran més de 6 mesos. El principal enemic són els fongs, per tan és molt fàcil veure si s’han fet malbé.

Sóc celíac, en puc menjar?

I tan, les nostres gominoles estan elaborades amb productes que no contenen gluten. Això si, hauràs d’abstenir-te de menjar les de cervesa, aquestes si que en porten.

Sóc intolerant a la lactosa, en puc menjar?

I tan, les nostres gominoles estan elaborades amb productes que no contenen lactosa.

Sóc al·lèrgic/a a l’ou, en puc menjar?

I tan, les nostres gominoles estan elaborades amb productes que no contenen ou ni cap derivat de l’ou.

Sóc diabètic/a, en puc menjar?

Tot i que les nostres gominoles són naturals, porten, aproximadament, un 50% de sucre, així que te n’hauràs d’estar. Però si que n’elaborem amb xarop d’agave (un edulcorant natural provinent de la sàvia d’un cactus mexicà). Consulta el teu  metge si el teu tipus de diabetis et permet prendre’n.

Sóc al·lèrgic/a a la maduixa, préssec, albercoc, kiwi,..., en puc menjar?

Si, sempre i quan no escullis un combinat que contigu la fruita prohibida. Tot i que tenim molta cura a l’hora d’elaborar les gominoles, si us plau, indica’ns la teva al·lèrgia als comentaris de la comanda, així encara estarem més alerta.

Quant tardaré a rebre la meva comanda?

Intentem tenir una mica d’estoc de les gominoles, però la gran diversitat que oferim pot fer que l’hàgim d’elaborar quan tu la demanis, per tan has de comptar entre 3 i 4 dies laborables com a màxim. Si la teva comanda és de més de 20 unitats iguals pot tardar 2 dies més.

Hi ha una comanda mínima?

No. Pots comprar el que vulguis, però pensa amb el cost de l’enviament.

Puc canviar algun dels gustos de les combinacions que oferiu?

I tan, però et demanarem que com a mínim demanis un pot de 500g i considerarem la teva comanda com un producte personalitzat.

Què és un producte personalitzat?

Qualsevol producte que no oferim al nostre web;

  • Pot de combinació de gustos i/o de formes diferents dels oferts
  • Productes on donem opció a escollir gustos a partir de 50 unitats.
  • Gominoles elaborades segons les vostres indicacions.

Què implica comprar un producte personalitzat?

Que hauràs d’assegurar-te que tenim suficient temps a elaborar i enviar-te les teves gominoles. Per tan et recomanem que consultis (correu hola@gumiAnoles.cat o telèfon 608796057) el termini d’entrega.