QUI SÓC

Qui porta el davantal?

Darrera de GumiAnoles m’hi trobareu, de moment, només a mi: l’Anna, una doctora en biotecnologia.

Després d’uns mesos a l’atur i amb males perspectives de trobar feina d’investigadora a prop de casa, he decidit fer del meu principal hobbie la meva nova feina: del laboratori a un obrador per fer gominoles, caramels tous, “xuxes”, golosinas, soft candys, confiserie, caramelos blandos, gommeuse, gummies, bonbon gélifié, chuches, gummibärchen,...

Digueu-ne com vulgueu. Jo prefereixo gominoles, ja que són unes “xuxes” una mica més naturals, fetes amb sucre biològic, aigua, gelatina i fruita. Res més.

Quan he de fer un regal, m’agrada poder-lo personalitzar. Per això he creat una alternativa a les “xuxes” industrials. Per què els cors sempre han de ser de préssec i els gats de pega dolça? A part dels pots de gustos i/o formes establerts que ofereixo, podreu encarregar la combinació de forma i gust que us agradi més.

A més, he afegit gustos ben diferents dels tradicionals: cava, gintònic, cervesa, gingebre, vi negre... Sorprenent, oi?

Anna Ubach

I la família anirà creixent amb nous gustos i modalitats: gominoles naturals i aptes per a diabètics (i per a qui no vulgui que engreixin tant!), sense ingredients animals. No dubteu a contactar amb mi per a qualsevol necessitat alimentària que tingueu. Si és possible, ho aconseguirem. De moment ja són aptes per a celíacs i per a intolerants a la lactosa, a la proteïna de vaca i a l’ou.

Espero que se us hagi fet la boca aigua i no dubteu a comprar-ne un pot: les elaboraré per vosaltres.